Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Afbeeldingsgalerie

Carmen Vreeburg, 13 november 2017 

 MEDIUM  CARMEN

 

Spiritualiteit is er voor iedereen. Ik geloof om te beginnen, dat het bewust leren omgaan met je eigen intuïtie je dichter bij jezelf brengt. Daartoe wil ik je graag inspireren.
Op deze bijzondere avond over mediamieke ontwikkeling wil ik je daarom heel specifiek laten ervaren dat de liefde tussen mensen er altijd is en dat deze ook altijd zal blijven bestaan, zelfs al zijn onze geliefde dierbaren fysiek niet meer bij ons.
Ik ben ervan overtuigd dat mediumschap bedoeld is om héél te maken en naast het bewijs van het bestaan van een leven na de dood zal deze avond je dan ook kunnen inspireren en healing brengen.
Wij zijn geen mensen die spiritueel bezig zijn, maar wij zijn spirituele wezens die nu menselijk zijn. Onze overleden dierbaren willen niets liever dan ons bijstaan tijdens onze levensreis. Zij zullen ons op deze avond daarom inspireren met hun liefdevolle boodschappen.

 

Carmen Vreeburg: Soulconsultancy is de naam van mijn praktijk waarin ik al heel wat jaren werkzaam ben. Mijn missie is spiritualiteit op een laagdrempelige manier aan te bieden en haar vooral te laten ervaren.
Door de jaren heen heb ik heel veel trainingen gevolgd bij o.a Paul Jacobs, Simon James en Mavis Pittilla. Tevens heb ik de drie jarige Academie voor Mediumschap van Jose Gosschalk in Naarden afgerond. En nog steeds volg ik regelmatig workshops en cursussen op het gebied van Mediumschap en Psychologie.