Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

de sprekers

 Gerrie Huijts  -  17 september 2018

Dieren als spiegel en spiritueel leraar

Over de zielsmissie van mens en dier

Op fysiek niveau zijn er een grote verschillen tussen mensen en dieren, maar geldt dat ook op zielsniveau? En als dieren ons spiegelen, hoe doen ze dat dan en waarom? Om welke thema's gaat het?
Hebben (huis)dieren een bepaalde reden om op dit moment in ons leven te zijn? Wat kunnen ze ons leren en wat laten ze ons zien? Wordt wij door dieren altijd gespiegeld en wat heeft dit dan te maken met onze zielsmissie?
In deze bijzondere lezing gaat Gerrie met behulp van vele concrete voorbeelden in op deze intrigerende en belangrijke (levens)vragen.

 

Over Gerrie

Gerrie Huijts heeft sinds jaren een fulltime praktijk voor telepathische consulten met dieren en natuur. Daarnaast geeft zij regelmatig les en lezingen en begeleidt zij oefengroepen op dit gebied door het hele land. Inzicht geven in hoe dieren ons of hun ‘baasjes’ spiegelen is een belangrijk onderdeel van haar werk.

Daarnaast is zij celzout- en bloesemtherapeut, geeft zij Reconnective Healingen en coacht zij mensen op het gebied van hun persoonlijke en spirituele ontwikkeling. Hierbij staat het zielsplan centraal.
Gerrie werkt vanuit het principe dat alles wat zich in de buitenwereld afspeelt een spiegel of reflectie is van eigen innerlijke processen.