Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

de sprekers

Astrologie

 

Greet Dol - 15 april 2019 

De Maansknopen in jouw persoonlijke blauwdruk

Ik ben op mijn 38e jaar met astrologie in aanraking gekomen en het heeft me tot nu toe altijd geboeid. De planeetstanden, de sterrenhemel, de zon en de maan, deze hemellichamen ziet ieder mens vanuit de kosmos in zijn eigen karakter gespiegeld.
Elke horoscooplezing is zo beschouwd dan ook een ’wonder’.
De sterren staan symbool voor stukjes van het karakter; de zon symboliseert de identiteit; ‘wie ben ik’ zegt de zon; de maan maakt de aarde vruchtbaar en staat symbool voor het ‘moedergevoel’. De maan heeft op aarde ook invloed op eb en vloed en precies zo werkt de maan door in onze eigen emoties en gevoelens. In totaal zijn er twaalf sterrenbeelden die allemaal een stukje van het karakter van de mens voor hun rekening nemen.

 Deze avond vertel ik een stukje uit de horoscoop en leg o.a. uit wat de Maansknopen te zeggen hebben in jouw persoonlijke blauwdruk.
De Maansknopen symboliseren je reis hier op aarde. Ze vertellen iets over wat je hier komt doen, wat je hebt meegekregen in je genen en wat je aangeboren talenten zijn.
Ook leren ze je hoe je dit alles hier op aarde kunt vormgeven en ontwikkelen of ‘ontkennen’.
Ik zal een paar voorbeelden van deze Maansknopen in de persoonlijke blauwdruk noemen, als daar bij mensen in de zaal behoefte aan is.
Na de pauze kunnen er vragen gesteld worden die ik dan graag zal beantwoorden

 

 

Ik ben Greet Dol, moeder van drie kinderen en oma van drie kleinkinderen.
Ik ben 15 jaar zelfstandig ondernemer, met praktijkervaring in advies geven, het coachen en trainen van mensen, zowel privé als in werksituaties. En al 25 jaar ben ik werkzaam als astrologe!

 

www.greetdol.nl