Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

de sprekers

  Nellien Klomp - 19 november 2018

    
  Engelen om je heen  

Om elke dag te kunnen starten in de wetenschap dat je niet alleen bent. Hoe fijn is dat?

Op maandagavond 19 november vertel ik graag over mijn ervaringen met Engelen.

Hoe ik ze heb ontmoet, hoe ik van scepticisme groeide naar geloof in hun bestaan en hoe ik tegenwoordig samen met hen mijn leven vorm geef. Engelen hebben mij geleerd te vragen, te ontvangen en te vertrouwen. Ik verhaal over situaties waarin de hulp van Engelen mij heeft verrast en geroerd.

Door de jaren heen ontmoette ik steeds meer Engelen. Hun wijsheid, liefde, humor en natuurlijk engelengeduld hebben mijn leven enorm verrijkt. Elke dag is voor mij een avontuur zodra ik deze samen met Engelen beleef en het is heerlijk om hierover te mogen vertellen.

Wie weet inspireert deze avond je om Engelen in jouw leven uit te nodigen. Het brengt je blijdschap!

Meer informatie vind je op www.vederlicht.nu

 Over Nellien
Nellien Klomp heeft altijd veel interesse gehad in het ongeziene of paranormale. Als kind zag ze namelijk meer dan de mensen om haar heen. Om niet op te vallen heeft ze erg haar best gedaan om “normaal” te zijn. Naast haar werk bij de Hogeschool van Amsterdam waar ze onder andere als trainer en teamleider heeft gewerkt, heeft ze de opleidingen Energetische therapie en Hypnotherapie gevolgd om zo meer kennis over de aura en het onderbewuste op te doen. Eigenlijk vooral om te onderzoeken of ze een teveel aan fantasie had of dat ze echt iets zag.

In 2002 vertrok Nellien naar Griekenland. Hier heeft ze 11 jaar gewoond, op verschillende eilanden en in Athene. Deze periode heeft haar veel zelfkennis en zelfvertrouwen gebracht. Op Kreta volde ze een cursus waarin ze leerde communiceren met Engelen. Nu, 10 jaar later, verzorgt zij coaching, training en workshops binnen VederLicht, een platform van Engelen te Bennekom. Kijk voor meer informatie op www.vederlicht.nu