Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Afbeeldingsgalerie

Peter Samwel 16 april 2018 

'De filosofie van de Tarot

 

Wie open kaart speelt, heeft alle troeven in handen…’

 

De Tarot is een eeuwenoude orakelmethode die de mensheid, uit alle lagen van de bevolking, over de gehele wereld en in alle tijden heeft geboeid. 

In deze veranderende tijd wordt de belangstelling voor de Tarot steeds groter om door middel van haar tachtig symbolische illustraties tot persoonlijke ontwikkeling te komen.

 De Tarot is een filosofisch en levensbeschouwelijk, losbladig prentenboek dat kan helpen bij het verkrijgen van inzichten in en bewustwording over het leven. De Tarot wijst ons, met behulp van symbolentaal, de weg binnen het labyrint van het innerlijk van de mens en is een instrument dat tot steun kan zijn bij het vergroten van zelfkennis. 

 

In de lezing zal Peter een algemene inleiding verzorgen over zowel de oorsprong, de geschiedenis, de levensfilosofie als ook de laatste ontwikkelingen binnen de Tarot.  Tevens zal hij de verbanden tonen tussen de Grote -, de Koninklijke - en de Kleine Arcana.

 Voor wie dit graag wil, is er na de pauze gelegenheid om één beeld voor zichzelf te laten lezen…..

 Heb je dus zin in een boeiende, beeldende levensvisie op het menselijk bestaan en/of wil je hier nu wel eens iets meer over weten, dan ben je van harte uitgenodigd op de Tarotlezing van 16 april 2018